Sigueu benvinguts al Mas Viaplana, Riells del Fai.


Mas Viaplana, una masia del segle XIII, amb piscina privada, (climatitzada opcional) situada a tan sols 35 km de Barcelona, en un càlid poble català envoltada d'uns impressionants penya-segats vermellosos, Riells del Fai.
Fantàstic espai pels amants del turisme rural. Ideal per a descobrir Barcelona, la Costa Mediterrània, i Catalunya durant tot l'any.
Des del segle XIII aquesta masia ha format part de la família Viaplana, gent de camp que vivian de les oliveres i de la cria de bestiar. Enfront de meravelloses terres de penya-segats, es troba envoltada d'oliveres i amb vistes al campanar del vell poble de Riells del Fai. Poden allotjar-se fins a 10 persones amb ple confort.

Us convidem a fer una visita virtual ....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, Carles i David per una casa tan meravellosa! Felicitats per l'indret, realment insuperable! Pocs llocs hi ha al món com Riells del Fai! Felicitats per aquest blog que ara enceteu! I, sobretot, sobretot, sobretot, per guadir de l'amistat d'una persona com la Mar!

Per molts anys ho pugueu gaudir, us desitjo tots els èxits del món!

Una abraçada d'un valldetenenc de Lliçà d'Amunt!

Nai.

Anònim ha dit...

Gràcies Nai pels teus desitjos, com be deus pensar n´estem orgullosos se la casa dels nostres avantpasats, ens omple de satisfacció conservar-la i poder-la gaudir.
Sapigues q quan vulguis o puguis seràs ben rebut a casa nostre pq la vegis sencera.
Rep una abraçada amic lliçanenc...

David

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per aquest blog.
Les imatges i el video son fantastiques.
Per molts anys
Una abraçada d'un cosinet del maresme??
Jordi Duran.